Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Bjorn Sollie - Woensdag 1 September 2023

    Wat is PCI Premium Glitter en hoe wordt het gebruikt?

    PCI Premium Glitter

    In een wereld waarin individualiteit en uniek design hoog in het vaandel staan, komt PCI met een baanbrekende innovatie: de PCI Premium Glitter. Dit product belooft elke ruimte een vleugje magie en glamour te geven.

    Wat is PCI Premium Glitter?

    Dit product bestaat uit metalen voegenglitters die de kleur van de voegen accentueren. Ze voegen niet alleen kleur toe, maar ook een bijzondere sprankeling die elke kamer tot leven brengt. Het resultaat? Een verfijnde en verheven uitstraling voor elk interieur.

    De kenmerken

    Kleurenpalet: PCI Premium Glitter komt in drie schitterende kleuren - koper, goud en zilver.

    • Verwerkingsgemak: Deze glitters zijn ontworpen om naadloos te mengen met bijvoorbeeld PCI Durapox Premium Multicolor, waardoor je verzekerd bent van een eenvoudige toepassing.
    • Keuze in structuur: Afhankelijk van het gewenste effect kun je kiezen tussen een fijne en een grovere korrel.

    Het voegmiddel naar een hoger niveau tillen

    Wat onderscheidt een standaard voeg van een glinsterende voeg? PCI Premium Glitter! Meng de glitters met elk PCI voegmiddel en bekijk hoe je tegelwerk transformeert van gewoon naar buitengewoon. Deze glitters passen perfect bij moderne tegeldesigns en zorgen voor dat extra beetje flair dat je ruimte nodig heeft.

    Hoe te gebruiken

    Het gebruik van PCI Premium Glitter is eenvoudig, maar er zijn enkele richtlijnen die je moet volgen:

    • Gebruik niet meer dan 150 gram glitters voor 5 kg voegmiddel. Dit waarborgt de sterkte en waterdichtheid van je voegen.
    • Nadat je het voegmiddel hebt voorbereid, voeg je de glitters toe en meng je het geheel grondig. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de glitters voor een consistent en sprankelend resultaat.


    Conclusie

    Als je op zoek bent naar een manier om je interieur te upgraden met een vleugje glamour, zoek dan niet verder dan PCI Premium Glitter. Het is een gamechanger voor iedereen die ernaar streeft om zijn ruimte op te laten vallen en tegelijkertijd elegantie en stijl uit te stralen.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »