Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Michelle van Dijk - Maandag 1 November 2023

    Tenax Solido Epoxy & Akemi Kleurpasta

    In de wereld van het tegelzetten wordt het lijmen en repareren van tegels steeds belangrijker. Nieuw toegevoegd aan ons assortiment is de 2-componenten epoxy lijm van Tenax. Met dit product kunt u verschillende materialen, waaronder graniet, marmer, marmercomposiet en keramiek lijmen, repareren en opvullen. Met de Akemi kleurpasta brengt u lijm op kleur om de kleur van uw steen zo goed mogelijk te benaderen.

    Tenax Solido Epoxy

    Tenax Solido is een 2-componenten lijm, welke gebruikt kan worden voor het lijmen, repareren en opvullen van verschillende materialen. Tenax is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Na gebruik kan de Tenax worden geschuurd of gepolijst om een perfecte afwerking te creëeren.

    Tegels in verstek voegen
    Tenax Solido Epoxy is uitermate geschikt voor het voegen van in verstek gezaagd tegelwerk. Met Tenax kan namelijk een volledige voeg worden gemaakt. Achteraf kan de epoxy worden geschuurd, waardoor een perfecte uitwendige hoek in uw tegelwerk onstaat.

    Toepasbaar binnen én buiten
    De 2-componenten lijm heeft een uitstekende hechting. Met de hoge mechanische sterkte is Tenax Solido perfect geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Dit is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige, betrouwbare en duurzame lijm voor het verlijmen van natuursteen.

    Zowel horizontaal als verticaal

    Tenax Solido Epoxy kan zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Hierdoor is de lijm geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Daarnaast is het product zeer eenvoudig te gebruiken en kan het gemakkelijk gemengd worden met de bijgeleverde verharder.

    Akemi kleurpasta

    Met behulp van de kleurpasta's van Akemi is het mogelijk om de kleur van de Tenax Solido Epoxy af te stemmen op de betreffende steen. Hierdoor ontstaat een naadloze afwerking. De kleurpasta is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en is verpakt in tubes van 30 ml. De kleuren zijn los verkrijgbaar, maar kunnen ook in een complete set worden aangeschaft. De kleurpasta kan gebruikt worden voor verschillende soorten lijm, zoals polyester-, epoxyacrylaat- en polyurethaanlijm.

    Tegelreparatie

    Tenax Solido Epoxy kan in combinatie met de Akemi kleurpasta ook gebruikt worden bij het repareren van tegels. Na het uitharden van het product kan de laag geschuurd en gepolijst worden voor een optimaal resultaat. Uitgehard geeft het product een glanzend resultaat.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »