Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Michelle van Dijk - Maandag 1 November 2023

    Nemo Grabo: multi-functionele elektrische zuignap

    De Grabo is een bijzondere en unieke uitvinding in de gereedschapsindustrie. Het gereedschap is multifunctioneel inzetbaar in verschillende branches. Speciaal ontwikkeld voor tegelzetters, vloerenleggers, verhuizers, glaszetters en vele andere professionals. De volledig elektrische zuignap is geschikt voor het dragen van verschillende materialen, zoals hout, natuursteen, tegels en traanplaat.

    Waarom een elektrische zuignap?

    Een elektrische zuignap is voor de professionele klusser onmisbaar. Er zijn verschillende redenen te bedenken om gebruik te maken van de Nemo Grabo.

    1. Efficiëntie: met één druk op de knop kan de elektrische zuignap het materiaal oppakken. Hierdoor kunnen sneller materialen verplaatst worden.

    2. Kracht: de Nemo Grabo biedt een grotere hefkracht dan handmatige zuignappen. Bij het verplaatsen van zware of omvangrijke voorwerpen biedt een elektrische zuignap uitkomst!

    3. Precisie: door een elektrische zuignap te gebruiken kunnen zware en grote materialen nauwkeurig worden bediend. Hierdoor wordt het mogelijk om een voorwerp met precisie te positioneren.

    4. Minder lichamelijke belasting: een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een elektrische zuignap is het verminderen van de lichamelijke belasting. Bij het verplaatsen van zware objecten loopt u daarnaast minder risico op schade en/of letsel.

    Op welke materialen kan de Nemo Grabo gebruikt worden?

    De Nemo Grabo kan op uiteenlopende materialen worden toegepast. Door zijn kracht kunnen ook diverse ruwe oppervlakken worden getild met deze elektrische zuignap. Door het toepassen van het handige accessoire Rock Seal kunnen ook de meest ruwe materialen worden getild. Hieronder vindt u een overzicht van materialen, waarop de Nemo Grabo kan worden toegepast:

    Zoals hierboven zichtbaar kan de Grabo ook poreuze en zelfs oneffen oppervlakken tillen.

    Verschillende modellen

    De Nemo Grabo komt in twee verschillende uitvoeringen: de Nemo Grabo Plus en de Nemo Grabo Pro. Het grootste voordeel van de Nemo Grabo Pro ten opzichte van de Nemo Grabo Plus is de digitale drukmeter. De Pro-versie is voorzien van een duidelijk LCD-scherm, waarop zowel ''bar-psi'' als ''kg-lb'' wordt aangegeven. Daarnaast is de Nemo Grabo Pro voorzien van een dunnere handgreep voor een betere grip.

    Beide Grabo's worden standaard geleverd in een beschermtas. Echter zijn de elektrische zuignappen ook verkrijgbaar in een luxe koffer: Nemo Grabo Plus in koffer en Nemo Grabo Pro in koffer. Het aanschaffen van een elektrische zuignap is een kostbare aangelegenheid. Het is daarom ook mogelijk om uw Nemo Grabo later nog aan te vullen met een bijpassende koffer.

    Accessoires Nemo Grabo

    De Nemo Grabo wordt standaard geleverd inclusief de volgende accessoires:

    • 1 x Li-Ion accu.
    • 1 x Acculader
    • 1 x Rubber-foam afdichtingsring
    • 1 x Reserve filterset (Nemo Grabo Pro)
    • 1 x Beschermtas of koffer (afhankelijk van de gekozen set)

    Bovenstaande accessoires kunnen ook los worden besteld. Op die manier kunnen versleten onderdelen gemakkelijk kunnen worden vervangen, maar kan bijvoorbeeld ook een extra accu worden aangeschaft.

    Daarnaast zijn er accessoires, zoals de Grabo Erguo S1 Handle, die het werken met een elektrische zuignap nog gemakkelijker maken. Dit ergonomisch ontworpen hulpstuk heeft als voornaamste doel om rugbelasting te verminderen tijdens het tillen van materialen. Met behulp van dit hulpmiddel hoeft u niet meer te bukken voordat u een object optilt.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »