Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Michelle van Dijk - Woensdag 1 December 2023

    Fix Plus Tegel- & Balkendragers

    Fix Plus staat bekend om haar kwalitatieve en goed geprijsde producten. Naast levelling systemen en diamantgereedschap leveren zij ook een ruim assortiment aan tegeldragers en balkendragers. Met behulp van dergelijke dragers kunt u gemakkelijk een (dak)terras leggen met tegels of balken.

    Fix Plus Pro verstelbare tegeldragers

    De professionele lijn van Fix Plus biedt tegeldragers met een draagkracht van maar liefst 2000 kg ingedraaid en 1400 kg uitgedraaid. Dit maakt de dragers geschikt voor reguliere toepassingen, maar ook voor de aanleg van bijvoorbeeld een horeca terras.

    Bij deze tegeldragers heeft u de keuze uit verschillende voegbreedtes: 2, 3 of 4 mm. De voegtabs kunnen gemakkelijk op de tegeldrager gemonteerd en verwijderd worden. Deze Fix Plus tegeldragers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen temperaturen aan tussen -30 ° en + 80 °. Nadat de tegeldragers geplaatst zijn, kunnen deze eenvoudig versteld worden: met de hand of met de speciale Fix Plus ratel. De tegeldragers zijn vervaardigd uit 100% recyclebaar polypropyleen en zijn dan ook eco-friendly.

    De Fix Plus verstelbare tegeldragers zijn ook beschikbaar in een zelf-nivellerende variant. Door de zelf nivellerende disk is de tegeldrager geschikt voor gebruik op hellende ondergronden tot een maximale helling van 5%. Dankzij de 360-graden roterende kop behoort extra stelwerk tot het verleden. De zelf nivellerende tegeldragers worden veelal toegepast op balkons en dakterrassen, waarbij sprake is van een helling of afschot. 

    Fix Plus Pro verstelbare balkendragers

    In de professionele lijn van Fix Plus zijn ook balkendragers beschikbaar. Deze dragers hebben, net als de tegeldragers, een draagkracht van maar liefst 2000 kg ingedraaid en 1400 kg uitgedraaid. De balkendrager wordt geleverd met een balkensteun, welke op de balkendrager kan worden geklikt. Vervolgens kan het gewenste materiaal, zoals houten of composieten balken, aan de balkensteun gemonteerd worden.

    Fix Plus Basic tegel- & balkendragers

    De Fix Plus Basic verstelbare tegel- en balkendragers zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal en daarom een voordelige optie voor uw klus. De Fix Plus Basic dragers zijn eenvoudig toe te passen en worden veelal gebruikt op terrassen, balkons en galerijen. De tegeldragers kunnen worden afgewerkt met keramische buitentegels met een dikte van minimaal 18 mm. Zowel de tegeldragers als de balkendragers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten. Met extra extensies kan eventueel nog extra hoogte gecreëerd worden. De Basic tegeldragers worden standaard geleverd met voegtabs van 3 mm. De Basic balkendragers worden geleverd met een standaard balkensteun.

    Accessoires tegel- & balkendragers

    De Fix Plus tegeldragers en balkendragers kunnen gecombineerd worden met diverse accessoires. Voor het creëren van extra hoogte kunt u bijvoorbeeld een extra extensie gebruiken. Van een tegeldrager kan zelfs een balkendrager gemaakt worden door een extra balkensteun te bestellen (i.p.v. de voegtabs).

    Bij het leggen van een dakterras adviseren wij altijd om rubberen tegeldragers toe te passen onder de Fix Plus tegel- en balkendragers. Deze rubberen tegeldragers dienen ter bescherming van uw (bitumen) dakbedekking. Daarnaast kunt u bij een dakterras kiezen voor geluidsdempers, welke tussen de tegeldragers en de tegels worden geplaatst.

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »